Джими Доналдсън е само на 26 години, но вече е изкарал

...
Джими Доналдсън е само на 26 години, но вече е изкарал
Коментари Харесай

Защо MrBeast раздава 26 автомобила Tesla

Джими Доналдсън е единствено на 26 години, само че към този момент е изкарал доста повече пари от евентуално половината население на земята.
 Beast Games на MrBeast - най-голямото риалити за Amazon с рекорден награден фонд
Задава се риалити с 5 милиона награден фонд

MrBeast надминава себе си

Всеки месец каналът му в YouTube MrBeast му докарва милиони долари доходи, които той твърди, че влага назад в основаването на нови грандиозни видеа.

По случай рождения си ден обаче MrBeast реши да направи нещо, което малко на брой биха - да подарява коли. Понеже стана на 26 години, ютюбърът реши да подари на своите почитатели 26 чисто нови електрически автомобила Tesla.

25 от тях са  Model 3, и огромната премия е един Cybertruck. За да взе участие и завоюва чисто нова Tesla MrBeast желае от почитателите си да харесат поста и тагнат двама души в коментар под него.
 MrBeast в ковчег - по какъв начин ютюбърът прекара седмица подземен
Да прекараш 7 дни в ковчег подземен

MrBeast още веднъж надпима себе си

Често срещана процедура, като играта е отворена до 10 май. Прави усещане, че постът е събрал над 8 милиона лайкове и сложен за броене брой мнения. Немалко българи, измежду които и инфлуенсъри, са се присъединили в играта на MrBeast за спечелването на Tesla, само че съгласно, оповестени от ютюбъра, единствено жители на Съединени американски щати, Канада, Австралия, Чили, Франция, Германия, Индия, Япония, Мексико, Южна Корея и Англия могат да завоюват.
 0 до 100 км/ч за 3.1 секунди - Илон Мъск съблюдава обещанието си за Tesla Model 3 Performance
0 до 100 км/ч за 3.1 секунди - Илон Мъск съблюдава обещанието си за Tesla Model 3 Performance

Ето какво знаем за фейслифта на Model 3 Performance

MrBeast дава да се разбере, че играта не е спонсорирана от нито Tesla и Илон Мъск, нито от Meta. Тези, които са задоволително огромни късметлии, с цел да завоюват, могат да избират или да вземат теслата, или парично заплащане. За Model 3 то е в размер на 39 000 $, а за Cybertruck е 120 000 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР